Velkommen til
  Team Dika's hjemmeside
 

Velkommen til  :-)

Koldbakken's Katja

Kennel Team Dika

Leif Jørgensen
Langåvej 10, Væth
8870 Langå
Tlf: 40264529 / 86445828

Diana Jørgensen
Astrupvej 4, Astrup
8370 Hadsten
Tlf: 87450607 / 20677296

Email:
teamdika@mail.dk

 

 
 

  

1995 fik vi vores første schæferhund, som vi desværre mistede som 2-årige. Derefter købte vi i 1997 Koldbakken's Katja. Inden vi købte hende, havde vi ikke de store ambitioner til udstilling og brugsarbejde, men vi fandt hurtig ud af, at hun fungerede godt både brugsmæssigt og udstillingsmæssigt, og så begyndte interessen at komme. Hele familien drog nu til udstilling i hele Danmark og inden vi fik set os om, udstillede vi også i udlandet.
Dette var starten på en hel ny livsstil for vores familie.                                                               

I 1999 fik vi vores eget kennelmærke Team Dika.                                                                      Da vi skulle beslutte hvad vores kennelnavn skulle være, var hele familien enige om, at det eneste rigtige navn for vores kennel var, Team Dika.
Vores 2 første hunde var Dina og Katja, og børnenes navne er Diana og Kasper, derfor Dika.
At vi også besluttede at kalde kennelen for Team, skyldes at vi er 5 mennesker ( Leif, Kirsten, Kasper, Allan & Diana ) som deltager i hundearbejdet - altså et lille team.

Vores mål og forventninger med vores kennel er, at avle schæferhunde, som kan bruges udstillingsmæssigt og brugsmæssigt, men som først og fremmest fungerer godt i hverdagen. 

Vi håber på, at vi også i fremtiden, vil få lige så mange hyggelige timer og oplevelser med vores to- og firebenede venner, som vi har haft indtil videre! 


 
 
 
 -

 

 

Siderne ses bedst med opløsningen 1024 x 768, og er sidst opdateret 
den 10.07.2007

 

webmaster
Kirsten Jørgensen